top of page

Nu een 
MfN-registermediator nodig?

Breukhoven Mediation. Sinds 2008. Werkzaam in heel Nederland. Conflictbemiddeling tussen en binnen bedrijven.

Daan mediator inlog.jpg

Hallo! Ik ben Daan Breukhoven, MfN-registermediator.

In 2008 was ik één van de eersten met een zelfstandige praktijk gericht op arbeidsconflicten en zakelijke geschillen. Mediation vergt neutraliteit. Omdat ik dat zeer serieus neem, verbind ik mij niet aan landelijke tussenpartijen zoals arbodiensten, koepelorganisaties of mediationproviders.

Als externe mediator is mijn opdrachtgever tevens de verwijzer naar mediation. Dat is in mijn praktijk bijvoorbeeld een statutair directeur, een commissaris of bestuurder, partner of directie/MT-lid. Dit staat voor werknemers of stakeholders in een geschil de neutraliteit en commitment niet in de weg. In tegenstelling tot interne mediators of 'mediators van de arbo'.

Uw organisatie zoekt een externe mediator?

Er speelt op dit moment een geschil binnen uw bedrijf: bijvoorbeeld tussen uw organisatie en een andere? Of tussen werknemers op de werkvloer? Bel mij op 070-5680908 of stuur een e-mail.

Zelf betrokken?
Bent u zelf betrokken bij een arbeidsconflict of zakelijk geschil en wilt u eerst meer informatie over bijvoorbeeld mediation, mijn kantoor of het tarief? Uiteraard kunt u mij ook bellen op 
070-5680908 of een e-mail sturen.

bottom of page