top of page
breukhoven_mediation_logo_white.jpg
Daan _ Breukhoven Mediation - 1_edited.jpg

Daan Breukhoven

Interim-manager & bedrijfsadviseur

met MfN & ADR certificering

Telefoon

070-5680908

Email

Tijdelijk leiderschap nodig? Ik ben interim-manager sinds 2006. Daarnaast beschikbaar om uw adviesvraag adequaat te beantwoorden.

Over mij

Hartelijk welkom op mijn website. U heeft mij gevonden omdat er wellicht iets speelt in uw organisatie.

Kort profiel

Ik ben Daan Breukhoven. Werkzaam als interim-manager sinds 2006. Als zelfstandig ADR-full certified mediator voer ik mijn eigen praktijk sinds 2013 en thans als landelijk erkend MfN-registermediator. Met deze mediation achtergrond is mijn leiderschapsstijl anders dan de meeste interim-managers.

 

Als interim'er heb ik vijftien jaar stevige ervaring opgebouwd in een wijdverbreid opdrachtportfolio, met referenties in het bedrijfsleven, (semi)overheid en het mkb. Daarvoor ben ik zes jaar werkzaam geweest bij Politie Utrecht.

Daan mediator inlog_edited.jpg

Achtergrond

Vroeger hield ik al van verandering. Maar ook van conflicten. Dankzij mijn werk voor de Politie ontstond medio 2005 mijn interesse in conflictmanagement. Mijn aanpak heeft menig individueel werknemer, bedrijf, familiebedrijf, grote organisatie of lokaal MKB verder geholpen.

Díe combinatie van conflicten, luisteren en adviseren resulteerde in 2008 in mijn eigen adviespraktijk. Met ruim twintig jaar werkervaring weet ik goed om te gaan met de mens in en achter de organisatie. 

Veranderingen of conflicten in organisaties hebben impact. Dankzij mijn mediation achtergrond is mijn leiderschapsstijl faciliterend te noemen.

Mijn dienstverlening in stappen

Kennismaking

Offerte

Opdracht gaat van start

Ieder begin begint met een eerste stap: contact met mij. Ik doorloop een aantal basisvragen en op basis daarvan stel ik een offerte op.

De offerte wordt digitaal naar u gestuurd. U kunt deze op gemak doorlezen. Na akkoord kunt u direct online tekenen. 

Ik begin altijd met een individuele kennismaking. Dat haalt bepaalde drempels weg. En er is ruimte voor een eigen open dialoog. De volgende bijeenkomst is veelal een plenaire. Waarna ik de organisatie in stap.

“Hij is een stevige professional. En ook nog eens leuk als persoon. Dat laatste is als netwerker altijd handig. Daan durft bestaande structuren en routines ter discussie te stellen en patronen te doorbreken. Hij geeft collega’s de ruimte om veranderingen in hun werkzaamheden zelf te organiseren."
"De heer Breukhoven heeft in de functie van interim manager werkzaamheden verricht bij een herstructurering. Tevens heeft hij een ontslagronde uitgevoerd. Wij hebben hem leren kennen als een gedreven persoon die zijn werk altijd met grote inzet heeft verricht."
“Ik kijk terug op een zeer prettige samenwerking met Daan, die een frisse wind door de organisatie heeft laten waaien. Hij is zeer succesvol geweest in de uitvoering van zijn opdracht om de organisatie te laten kantelen. Op verzoek van de gehele directie en RvB heeft hij tevens tijdelijk de taken van de algemeen directeur moeten overnemen. Dat heb ik als zeer positief ervaren. Vooral zijn soepele omgang met medewerkers en de rust die hij uitstraalde waren noemenswaardig.”

Gegevens

Telefoon +31 70-5680908

E-mail info@breukhovenmediation.nl

Correspondentie Spui 326 2511 BZ Den Haag

BANK NL 16 ABNA 088 333 8726

BIC ABNANL2A

Kamer van Koophandel  273 14 714

BTW ID NL 00 1621 767 B51

Algemene Voorwaarden en AVG

Privacy Beleid

bottom of page