top of page

Zakelijke mediation

Bij -of ter voorkoming van- conflicten.

Het is al langer gebruikelijk om een mediator in te schakelen bij zakelijke kwesties. In het bedrijfsleven kunnen eigenaren, (senior)managers, inkopers en juristen prima de eigen bonen doppen. Soms is maatwerk nuttiger in de vorm van mediation, zeker als er factoren aanwezig zijn die kunnen uitmonden in gedoe. Dankzij 'business mediation' wordt het gespreksonderwerp los getrokken van de organisatie en biedt een vertrouwelijke setting ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Breukhoven Mediation biedt zakelijke mediation aan in de navolgende situaties:

Vennootschappelijk

Vermogensrechten

Aansprakelijkheid

Overeenkomsten

U kunt denken aan ontbinding van/ en uittreden uit een samenwerkingsverband bij een vennootschap. Samenwerking of besluitvorming tussen en binnen organen van een rechtspersoon: directie, bestuur en aandeelhouders. Aansprakelijkheidsvraagstukken van commissarissen, financiering van ondernemingen of bij overnames, fusies of reorganisaties. Het opmaken van-, of vragen met betrekking tot contracten en overeenkomsten. 

Voorbeeld toepassing van zakelijke mediation:

VOF

Met behulp van mediation het beëindigen van,- of het uittreden uit,- de samenwerking van uw VOF gezamenlijk tot een goed einde te brengen.

Maatschap

Begeleiding bij kwesties rondom uw Maatschap zoals stopzetten, voortgang of een verstoorde samenwerking.

bottom of page