top of page

Arbeidsmediation inzetten in uw bedrijf

Verwijzen naar mediation veelal beter, dan een duur juridisch gevecht

Bel Daan 06 55 11 33 02 

Arbeidsmediation is een vak apart. Daan Breukhoven heeft ruim 20 jaar ervaring met de dynamiek van verhoudingen op de werkvloer. Arbeidsmediation is een specialisme binnen mediation en kan er niet 'zomaar even bij gedaan worden'.

 

Er is vaak sprake van een vorm van gezag relatie. De arbeidsverhouding kent een eigen wettelijk kader en bovendien is de psychosociale impact van arbeidsconflicten groot. Wanneer er kwesties op de werkvloer spelen loert langdurig verzuim, ontevredenheid, hoge kosten en zelfs reputatieschade. Daan is gespecialiseerd in het begeleiden van vastgelopen situaties op de werkvloer en complexe conflicten die gerelateerd zijn aan werk binnen bedrijven.

Als arbeidsmediator is Breukhoven gecertificeerd MfN-registermediator en aangesloten bij oa. de Vereniging Arbeidsmediators Nederland (VAN) en heeft tevreden cliënten en opdrachtgevers.

Vereniging Arbeidsmediators Nederland - Daan Breukhoven.png
VMO-Mediators-Overheid_logo.jpg
MfN-Registermediator Daan Breukhoven.png

Arbeidsmediation loont bij:

Functioneren

Verstoorde relaties

Ontslag

Uw partner: Breukhoven Mediation

Breukhoven Mediation biedt uw bedrijf exclusieve samenwerking aan waarbij uitgegaan wordt van een langdurige en bestendige relatie. Dat doen wij sinds 2013 voor een select aantal tevreden cliënten en opdrachtgevers. Breukhoven Mediation zorgt ervoor dat het arbeidsmediation traject van begin tot eind volgens overkoepelende registereisen verloopt. Daan zet zich in om partijen mediation te overwegen en zo hun verstoorde relatie stapsgewijs volgens de door hen zelf bedachte en gedragen oplossingen verder te helpen. Volgens deze kernwaarden:

Persoonlijk

Breukhoven Mediation is en blijft een klein kantoor. 

Bekwaam

Er wordt niet afgeweken van de officiële MfN gedrags-regels en beroepseisen. 

Breukhoven

Uw MfN-registermediator is Daan Breukhoven zelf.

Tarief

Het uurtarief wat Breukhoven Mediation hanteert is € 195 exclusief btw. 

 

Voor een gemiddelde -niet gecompliceerde- arbeidsmediation kunt u uitgaan van circa 12 uur en kost uw bedrijf € 3.500 ex btw inclusief aanpalende werkzaamheden en optionele huur van een externe ruimte. Dit betreft een indicatie: soms kan de kwestie ook in één werkdag worden opgelost.

 

Ter vergelijking: een ziekgemelde medewerker kost uw bedrijf gemiddeld € 450 per dag. Een transitievergoeding bij ontslag kost 1/3 maandsalaris per gewerkt jaar. Niet inbegrepen zijn kosten van uw advocaat en eventuele griffierechten, wat al snel op € 5.000 tot € 8.000 per partij komt. Vaak worden zaken onder de rechter alsnog 'op de gang' geschikt. 

U wilt samenwerken met Daan Breukhoven?

1

Neem contact op

Bel Daan: 06-55113302 of stuur een bericht via: info@breukhovenmediation.nl. Op basis van de door u gedeelde informatie maken wij een vrijblijvende offerte inclusief overeenkomst van opdracht op. Deze kunt u digitaal ondertekenen. Daarna geldt de getekende offerte als overeenkomst van opdracht en kunnen we aan de slag.

2

Beschikbaar

Wanneer zich een zaak aandraagt voor mediation, schakelt u ons in. Wij ontvangen overigens zo min mogelijk informatie vooraf van u, behalve de naam en contactgegevens van uw werknemers in kwestie. Vanaf daar nemen wij het over en heerst er radiostilte tussen u en Breukhoven. Wanneer uw werknemers vrijwillig hebben ingestemd met mediation, doorlopen zij een aantal fasen. Tot slot worden de door hen wederzijds bedachte en gedragen oplossing opgetekend, teneinde het ondertekenen van een definitieve (vaststellings)overeenkomst of slotbericht.

3

Einde van de mediation

Uw werknemers bepalen zelf wat wel en niet naar buiten gebracht mag worden. Als de mediation na verloop van tijd is afgerond ontvangt u van Daan een eindbericht waarin staat dat de mediation is beëindigd. Vervolgens zijn wij weer voor u beschikbaar en bereikbaar.

Bel Daan 06 55 11 33 02 of mail info@breukhovenmediation.nl
als u een ervaren arbeidsmediator nodig heeft voor uw bedrijf.
bottom of page