top of page

Meer over Daan. Het kantoor en achtergrondinformatie.

Hallo! Ik ben Daan, MfN & ADR-registermediator uit Den Haag. Vanuit de stad van vrede en recht voer ik mediations uit in de randstad en door heel de Benelux.

Mijn voorliefde voor conflicten ontstond al vroeg. Inmiddels publiceer ik in vakliteratuur over "Anders Dan Rechtspraak" oftewel: Alternative Dispute Resolution. Daarnaast ben ik extern vertrouwenspersoon.

Met een studieachtergrond in psychologie en rechten plus ruim 20 jaar werkervaring breng ik voldoende kennis en expertise mee om kwesties tussen partijen vooruit te helpen.

Daan mediator inlog.jpg

Neutraliteit.

In 2008 was ik één van de eersten met een zelfstandige praktijk gericht op arbeidsconflicten en zakelijke geschillen. Mediation vergt neutraliteit. Omdat ik dat zeer serieus neem, verbind ik mij niet aan landelijke tussenpartijen zoals arbodiensten, koepelorganisaties of mediationproviders.

Als externe mediator is mijn opdrachtgever [dus] tevens de verwijzer naar mediation. Dat is in mijn praktijk bijvoorbeeld een statutair directeur, een vennoot, een commissaris of bestuurder, partner of directie/MT-lid. 

Kwaliteitseisen.

Als gecertificeerd mediator heeft u de garantie dat ik vakbekwaam ben, volgens duidelijke kwaliteitsnormen werk, de vakinhoudelijke richtlijnen volg en zorg draag voor het op peil houden van mijn kennis door middel van scholing, toetsing en supervisie.
bottom of page