top of page
breukhoven_mediation_logo_white.jpg
Daan _ Breukhoven Mediation - 1_edited.jpg

Vertrouwenspersoon Almere

Sinds 2008.

Telefoon

070-5680908

Email

Ik ben uw externe vertrouwenspersoon bij ongewenste omgangsvormen, integriteitskwesties, geweld en/of agressie. Dat kan al vanaf € 550 per jaar.

Over mij

Hartelijk welkom op mijn website. U heeft mij gevonden omdat u op zoek bent naar een externe vertrouwenspersoon.

Kort profiel

Vertrouwelijkheid, geheimhouding, discrete raad en daad zijn een rode draad gebleken in mijn werk. Interesse in conflicten, hoe daarmee om te gaan en wat je kunt doen om dat te voorkomen heb ik oa. geleerd tijdens mijn werk bij Politie Utrecht. 

Het was daar dat ik na 5 jaar besloot mijn eigen adviespraktijk voor bedrijven te starten. Met een studieachtergrond in psychologie en rechten plus ruim 20 jaar werkervaring neem ik ruim voldoende kennis en expertise mee. 

Mijn cliënten wonen en werken in de regio of ver daar buiten. Consulten vinden altijd zo veel mogelijk in persoon plaats. Zodoende ben ik werkzaam in heel Nederland.

Daan mediator inlog_edited.jpg

Achtergrond

 • Vijf jaar werkzaam geweest bij Politie Utrecht;

 • Vijftien jaar werkzaam geweest als interim-manager en bedrijfsadviseur;

 • Vertrouwenspersoon sinds 2008;

 • Gecertificeerd ADR mediator sinds 2013, thans MfN-registermediator met eigen praktijk voor zakelijke-, en arbeidsgeschillen: breukhovenmediation.nl

Tarief jaarabonnement

 • All-in tarief: € 550,- per jaar

  • Gereduceerd uurtarief vertrouwenspersoon a € 125,- (i.p.v. € 195,-)

  • Inclusief rapportage.

  • Inclusief telefonische bereikbaarheid 5 dagen per week.

Tarief eenmalig consult

 • Uurtarief vertrouwenspersoon € 195,-  

 • Losse rapportage: € 225,-

Tarieven exclusief BTW.

Offerte op aanvraag via info@breukhovenmediation.nl

Mijn dienstverlening in stappen

Kennismaking

Offerte

Opdracht gaat van start

Ieder begin begint met een eerste stap: contact met mij. Ik doorloop een aantal basisvragen en op basis daarvan stel ik een offerte op.

De offerte wordt digitaal naar u gestuurd. U kunt deze op gemak doorlezen. Na akkoord kunt u direct online tekenen. 

Ik begin altijd met een individuele kennismaking. Dat haalt bepaalde drempels weg. En er is ruimte voor een eigen open dialoog. De volgende bijeenkomst is veelal een plenaire zoals bijvoorbeeld een kennismaking binnen uw organisatie.

“Tijdens mijn stages had ik een onplezierige ervaring met iemand. Via mijn leidinggevende ben ik bij Daan terechtgekomen. Alles heeft zich voor mij goed opgelost. Ook voor de ander. Zijn bemiddelende vaardigheden waren zeer prettig. Dankjewel nogmaals."
"In deze tijd is een professional zoals Daan wenselijk. Hij is integer en ook begrijpt hij de dynamiek op de werkvloer vanuit zijn achtergronden. Wat ik prettig vond is dat hij echt wat doet met wat hij hoort namelijk het een en ander vertrouwelijk en discreet ter discussie stellen in ons bedrijf. Zo heb je later echt het idee dat er wat gebeurt is met je melding."
“Vanuit P&O besteden wij de dienstverlening voor vertrouwenspersonen uit aan Daan. Op een 088 nummer is hij bereikbaar voor onze medewerkers. Ieder half jaar ontvangen wij een geanonimiseerde rapportage zodat wij weten wat er speelt. Het vertrouwen hebben wij in Daan zo sterk, dat hij onze medewerker indien nodig adequaat begeleidt. Dat gebeurt ook daadwerkelijk."
Contact

Telefoon +31 70-5680908

E-mail info@breukhovenmediation.nl

Correspondentie Spui 326 2511 BZ Den Haag

BANK NL 16 ABNA 088 333 8726

BIC ABNANL2A

Kamer van Koophandel  273 14 714

BTW ID NL 00 1621 767 B51

Algemene Voorwaarden en AVG

Privacy Beleid

bottom of page